Vierailukalenteri

Maaliskuu 2018
ma ti ke to pe
9
10
11
12
13
14
Sanahaku otsikosta:


     Päivällä on vapaita aikoja
     Ei vapaita aikoja
Valittu viikko 

Viikko 12/2018
Kalenterin kautta voit varata opastetun kierroksen Eduskuntatalossa. Vapaat ajat näkyvät turkoosina.

Opastettavan ryhmän suurin mahdollinen koko on 25 henkilöä. Tätä suuremmalle henkilömäärälle voit varata kaksi samanaikaisesti alkavaa opastusta, jos vapaita aikoja on jäljellä. Vapaat ajat yli 25 henkilölle näet varauskalenterista valitsemalla "Vapaat ajat yli 25 hengen ryhmille".

Eduskunnan yleisesittelyyn on hyvä varata noin tunti aikaa. Istuntovapaina aikoina voidaan järjestää laajempia kierroksia (n. 1,5 tuntia), joissa tutustutaan tarkemmin myös Eduskuntatalon arkkitehtuuriin ja taideteoksiin. Opastuksia järjestetään tavallisesti suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja ranskaksi, mutta kaikkia kielivaihtoehtoja ei voida taata kaikkina ajankohtina. Jos toivot opastusta jollain muulla kielellä, merkitse toiveesi varauslomakkeen lisätietokenttään.

Jos ryhmäsi haluaa tavata vierailunne yhteydessä kansanedustajan, sinun tulee sopia tapaamisesta kansanedustajan avustajan kanssa. Yhteystiedot löydät osoitteesta www.eduskunta.fi → Kansanedustajat → Avustaja. Pyydämme, että ilmoitat sovituista tapaamisista eduskunnan oppaille ennen vierailua.

Huom! Jos vierailunne peruuntuu, ilmoitathan myös siitä mahdollisimman pian! Lisätietoja vierailuista saat eduskunnan oppailta, sähköposti: oppaat@eduskunta.fi, puhelin arkisin klo 9-12: 09 432 2027.

Tarkemmat ohjeet vierailua varten löydät oheisesta liitteestä. Tervetuloa eduskuntaan!